Şemsi Tebrizi İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öz Ülkümüz (Vizyonumuz) Ahlaki değerleri benimsemiş, bilimsel çalışmalarıyla geleceğe yön veren öncü ve örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Öz Görevimiz (Misyonumuz) Yeryüzünde iyinin, doğrunun, hakkın ve adaletin hâkim olmasını sağlayacak güzel ahlaklı, bilgili, kültürlü ve öz değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmektir.

Başarılar: 2019 Genç Nida Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması Bölge 2.liği - 2019 Yıldızlar Serbest Güreş İstanbul 2.liği - 2020 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Şiir Yarışması ilçe 1.liği - 2020 Okullar Arası Erkek Yıldızlar Teakwando İstanbul 1.liği

Saatler: 08.30 - 17.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Futbol,Basketbol, Voleybol,Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi, Haftanın Temiz Sınıfı Projesi

WEB - https://semsitebriziiho.meb.k12.tr

Adres - ESENLER MAH. SEDİR SK. ŞEMSİ TEBRİZİ İMAM HATİP ORTAOKULU NO: 28 PENDİK / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - PENDİK

Ulaşım Kartal ve Pendikten 133K/132F/133A Otobüs hatlarıyla ya da , Pendik Esenler minibüsü son durağında inilerek okula ulaşılabilir. E-5 Kaynarca üst geçidine 25 dk. yürüme mesafesindedir. Pendik-Botaş minibüsü ve Kartal Metro´dan KM23 otobüsü okulun yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yaklaşık 5 km´dir.