KOMŞU OKUL VE HAYVANAT BAHÇESİ GEZİLERİMİZ

Öğrencilerin toplumsal sorunlarına duyarlı, sorun çözen, gelişmiş bireyler olarak yetişmeleri amacıyla toplum hizmeti çalışmaları teması kapsamında öğrenciler ve öğretmenlerin bir arada etkin zaman geçirebilecekleri Okul Komşularına ve Hayvanat Bahçesine ziyaret etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Geziler çevre liselere, Darıca Hayvanat Bahçesine, Neomarin Alış Veriş merkezindeki sinemaya, Tuzla Marina'daki Aslan Park ve akvaryuma yapılmıştır. Çevre liselere yapılan ziyaretler özellikle 8.sınıf öğrencilerimiz için lgs sınavı sonrası tercih döneminde yerleşmeyi düşündükleri liseleri görme ve imkânlarını tanıma olanağını vermiştir. Hayvanat Bahçesine yapılan ziyaret ise başarılı öğrencilerimiz için bir ödül niteliği taşıdığından diğer öğrencilerimizi teşvik etmiştir. Yapılan geziler öğrencilerimizin yeni yerler görme, tanıma, iyi zaman geçirme ve sosyalleşmelerini de sağlamıştır.

30.05.2022 299

30-05-2022