KUR'AN-I KERİM'İN ANA KONULARI VE MUHTEVASINA YÖNELİK SEMİNERLER DÜZENLENDİ

Kur'an-ı Kerim İslam dininin temel kaynağıdır. İnsanları hem bu dünyada hem de ahirette mutluluğa kavuşturmak için gönderilmiş olan kutsal kitabımız; itikad, ibadetler, muamelat, ahlak, kıssalar ve dualar vb. başlıca konuları kapsamaktadır.

Kur'an-ı Kerim, insanlara yol gösterici olarak gönderilen ilahi bir kitaptır. Kur'an'da insanın Allah'a karşı görev ve sorumlulukları, diğer varlıklarla ve çevresiyle ilişkisinin nasıl olması gerektiği, evrenin yaratılışı ve ahiret hayatı gibi konular bulunur.

Okulumuzda öğrencilerimizin Kur'an ışığında kendilerini yetiştirmeleri ve hayata dair her konuda kendilerine rehber olarak onu görmeleri amacıyla meslek dersi öğretmenlerimiz tarafından Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik seminerler düzenlendi.

05.01.2022 224

05-01-202205-01-2022