ÖĞRENCİ KLÜPLERİ ETKİNLERİMİZ

Okulumuzda çevrenin ekonomik, sosyal, kültürel ve coğrafi özellikleri dikkate alınarak öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda öğrenci kulüpleri kuruldu. Her öğrencimiz sınıf rehber öğretmeninin kontrolünde en az bir kulübe üye oldu ve okulda çeşitli faaliyetler gerçekleştirdi.

Kütüphanecilik kulübüne üye olan öğrencilerimizle Türkçe öğretmenleri rehberliğinde haftada bir saat olmak üzere okul kütüphanesinde okuma saatleri yapıldı. Görsel sanatlar dersinde öğretmenimizin yönlendirmesiyle akrilik boyayla röprodüksiyon çalışması yapıldı. Spor kulübü etkinlikleri kapsamında öğrencilere esneme ve ısınma hareketleri yaptırıldı.

Öğrencilerimizin herhangi bir deprem, yangın vb. durumlarla karşılaştıklarında nasıl davranmaları gerektiğini anlatan videolar izletildi ve ardından sivil savunma tatbikatı yapıldı.

8. sınıf öğrencilerimize meslek seçimi konusunda yönlendirme yapmak amacıyla meslek tanıtımı videoları izletildi.

24.11.2021 451

24-11-202124-11-202124-11-202124-11-202124-11-2021